0

10&11 Happy pets

#pets

I took this photo yesterday without knowing that today’s hashtag will be #pet. Meet the ferocious beast #JazzMotanul

Nu am crescut cu animale și până în adolescență îmi era teamă de câini ca de dragoni ce scuipă foc. Însă când ne-am mutat la București, am ales să fim 3 locatari în noul apartament: eu, Ruxi și Jazz. L-am luat de când era cât un ghem, iar acum este o fabrică de textile. Vorba lui Rux, am luat „ultima pisică de pe raft”. De fapt, nu suntem 100% sigure că e doar pisică pentru că miroase împrejurimile precum un câine și nu miaună ca o pisică normală.
Îmi mențin teoria că pisicile sunt cele mai profitoare ființe. Te iubesc doar când au ele chef. Dacă vrem să îl răsfățăm trebuie să aibă el chef, iar dacă el vrea să se joace, se activează și aleargă fără sens prin casă. Doar, doar îl băgăm în seamă să ne jucăm cu el. Însă nu folosește jucăriile obișnuite de pisici. Nu, el preferă clemele de la pâine pe care scrie data expirării, agrafele, elasticele, creioanele de ochi pe care le dă jos subtil, crede el, cu lăbuța, de pe masă. Mai are o dragoste inexplicabilă pentru geanta mea de aparat foto care a apărut brusc după ce m-am întors din Roma. S-a frecat de ea și o ronțăia fără oprire. Pisicile sunt mai greu de înțeles decât femeile.

#happy

I am #happy when I am with her. She makes me feel like a child again and there is no purer feeling of happiness than the one I have playing like a little kid again. 

Cea mai pură stare de #happy e atunci când ești copil. Te bucuri de fiecare moment de joacă și ai un univers numai al tău, atât de fascinant pe cât ți-l imaginezi. Am avut norocul să pot trăi o a doua copilărie și să fac o anexă de prelungire a contractului de copilărie odată cu apariția surioarei mele. Pe la 10 ani și un pic am pupat un suflet înfășat în alb pe obrajii care au făcut gropițe ulterior. Colecția mea de păpuși pe care abia așteptam să o împart a rămas nebăgată în seamă în favoarea mașinilor și pieselor de lego. Asta nu înseamnă că nu ne-am jucat împreună, ci că am schimbat obiectul activităților. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.