0

12&13 Restaurant de cărți

#restaurant

Take a break at a fancy #restaurant and celebrate yourself. Celebrate that you are and all of the reasons you are proud of. 🍽🍷

Treat yourself. Zilele sunt marcate de rutină. Ne trezim la aproximativ aceeași oră în fiecare dimineață, mergem pe același trotuar până la gura de metrou, ne scotocim după cartelă și sperăm că nu trebuie refăcut abonamentul curând, ajungem pe același scaun de la același birou și ne continuăm task-urile. Suntem înconjurați de aceleași lucruri în fiecare zi și noroc cu anotimpurile că mai schimbă peisajul de pe drum. Însă după ce am părăsit biroul nu mai suntem obligați să urmărim același traseu spre casă. Putem încerca să mâncăm un burger cu chiflă roșie sau să încercăm un alt loc pentru pastele bolognese, poate sunt făcute mai bine acolo. Hai să nu punem semnul egal între cotidian și rutină. Hai să facem obișnuitul o aventură, să încercăm să facem din vitalul element de a mânca o acțiune care să ne facă să ne simțim mai fericiți după o zi de muncă.

#books

If I had another parallel life I would use it to #read. Even a lifetime would not be enough all the #books I wish.

Nu am pus pe o listă toate cărțile pe care vreau să le citesc acum, însă sunt cam cât o bibliotecă medie cu 4 rafturi. Cele care așteaptă să fie citite la mine acasă. Celelalte sunt încă în magazin sau la bibliotecă. Am avut o pauză interminabilă din cauza #LicentaCuBAE și am ales povești despre terorism în favoarea rezolvării crimelor cu Poirot. Am încercat să găsesc mecanismele psihologice din spatele actelor de terorism, fără să mă depărtez prea tare de economie (e o licență pentru Academia de Studii Economice, totuși), fără să am timp să aflu ceea ce mă interesa de fapt din psihologie din Operele Esențiale ale lui Freud. Însă acum am scăpat de licență și mai am doar să alternez seria Millenium cu câte o carte despre marketing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.