0

14&15 Architecture of a brunch

#brunch

This time, #brunch meant for us #pasta. 🍝♥️

Brunch-ul nu e specific românilor sau chiar dacă o facem, nu folosim denumirea asta. Însă în weekend, somnul face ca orele pentru mese să devină orientative doar și am ajuns să luăm brunch-ul sub formă de paste. E un loc cu specific, Pasta Restorant se numește, pe Calea Victoriei, aproape de Muzeul Național de Istorie. Foamea dictează orele de masă, iar pofta felurile de mâncare alese. Dacă mănânc cereale la 12 ziua, se mai numește prânz?

#architecture

When I visit a city I love to admire the #architecture around me. The history is caught in those walls, every door was the portal of multiple stories and the windows witnessed too many emotions.

În pereții clădirilor sunt ascunse milioane de povești, coloanele sunt consolidate de miile de șoapte spuse pe la colțuri, ferestrele au păstrat istoria în case, iar ușile au lăsat ca ea să se tot schimbe. Când vizitez un oraș îmi place să observ arhitectura orașului și mai apoi, să o surprind cu aparatul. Clădirile și stilul urbanistic sunt bucățile de istorie ce nu au putut fi alterate (mai mult sau mai puțin…). Arhitectura setează stilul și vibe-ul orașului. Cum ar fi un zgârie nori în stil victorian?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.