1

2&3 – Cafea roz

#coffee

Which kind of cup of #coffee were you today and how do you intend to be tomorrow?

Eu și cafeaua suntem într-o relație complicată și recunosc că e din vina mea… O bag în seamă doar când am nevoie de ea, sunt doar pe interes. De curând îl înșelam pe BAE-Licența cu Cafeaua. Dar știa și Licența, că altfel nu aș fi putut să fac față nopților târzii, la lumina lămpii de pe birou, pe care le petreceam împreună.

Mărimea ceștii de cafea de dimineață și intensitatea poțiunii de energie determina cât de multe planuri îmi făceam pentru seara romantică de scris despre terorism. Totuși, ca să nu se simtă prost că apelez la ea doar în momentele grele, ne mai întâlnim și pentru unele zile mai intense la birou sau când știu că am multe planuri după program. Gelozia din partea ei apare atunci când îi înșel încrederea și beau ceai negru…

#pink

I know it says Hello Spring now when autumn is coming. But I feel like I’m blooming whenever I wear #pink. Also, that’s a present from my sweet pink BFF, the Instagram Princess @a.loredanna

E culoarea pe care o asociez cu prietena mea prințesă de InstagramLori. Însă nu pot spune că sunt prea departe și am și eu momentele mele de prințesă. Luna trecută am avut un shopping spree în care mi-am luat lucruri care dacă nu erau #pink, erau cu sclipici. 

Pentru mine înseamnă răsfăț și o scuză de a mă simți prințesă. Rozul e feminin și elegant, dar în același timp drăgălaș. Să mă îmbrac în roz accentuează și mai tare fericirea pe care o eman. Se pare că până și amicii noștri care ne-au invadat, tigrii de platan (acele insecte micuțe și nesuferite), apreciază o ținută roz pentru că s-au prins de fusta mea azi. (Hashtagul de azi mi-a influențat ținuta și mi-a dat încă un boost de fericire)

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.