0

30 day photo & blog challenge

Am primit de ziua mea o provocare ce a venit în punga de cadou de la Ruxi și Filip. Are forma unui cub și ascunde 30 de idei sub formă de hashtag. Îmi lansez cu ocazia asta încă o provocare pe care să o fac zilnic, însă nu e neapărat ceva ce vreau să transform în obicei. Am reușit să trec prin cele 21 de zile considerate necesare pentru a-mi forma un obicei cu Duolingo. Am început să învăț spaniolă și să îmi mai exersez franceza. Am ajuns la peste 80 de zile neîntrerupte de exerciții, câte 10-15 minute/zi. După asta le-am rărit până la extincție ca să mă concentrez 100% la licență.

Cubul este un 30 Day Challenge – Instaphoto, iar în fiecare zi din luna următoare voi face câte o poză care să reflecte hashtagul respectiv. M-am uitat doar la primul pentru că nu am vrut să stric surprizele. Ca să duc provocarea la un alt nivel, la două zile voi scrie și un articol pornind de la #subiectul respectiv. Bohoteric învie și voi avea și un nou challenge pentru ambiție și creativitate.

Urmează 30 de zile cu 30 de poze pe Instagram & 15 articole pe blog.

Don’t shoot what it looks like. Shoot what it feels like.
– David Alan Harvey

#me

Well, provocarea asta va fi despre mine. Despre cum voi face câte o poză inspirată din fiecare hashtag. Despre cum voi găsi un subiect de pe urma căruia să scriu și un articol. Despre cum îmi voi face timp în fiecare zi pentru asta.

Mă aștept să fie o călătorie de descoperire, să îmi testez perseverența din nou și abilitățile de scriere. O să fie o oportunitate prin care să ma dezvolt și eu odată cu blogul și să îmi dau seama ce vreau să fac exact cu el.

Ne vedem poimâine și de alte 13 ori luna asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.