0

4&5 Home for feet

#feet


Today’s hashtag is about #feet. But what can we do with them without #shoes?

Dacă ai câștiga la loto, ce ai face cu banii? Cel mai probabil aș începe să îmi iau sneakerși. Din toate tipurile și toate culorile, să îi asortez la orice, să fie perfecți pentru orice ținută, fie pe ploaie, fie pe frig. Sunt cea mai bună soluție pentru confortul alor noastre #feet. Că tot făceam referire în articolul trecut la a fi prințesă, în acea zi am asortat Air Max-urile de mai sus la o fustă din tulle.
Fiecare are plăcerile lui vinovate. Îmi e ușor să nu iau tot raftul de ciocolată din magazin, dar să nu dau Adaugă în coș sau și mai rău, cumpără, atunci când mă uit după sneakerși…? Asta numesc eu self control.

#home

#home is a house you share with someone you love. One is with my family and the other is here in Bucharest with my lovely BFF @iuliacoman

Acasă are mai multe înțelesuri și forme. Acum 3 ani am schimbat casa, ca să încep să am două acasă. La Ploiești, la ai mei, va însemna mereu acasă, oricât de puțin timp stau fizic, de fapt, acolo. Când am ajuns la facultate, acasă a devenit alături de Ruxi. Apoi și cu Jazz. Apoi și cu Filip. Chiar dacă m-am mutat, de fiecare dată când mă întorc la ei am tot sentimentul de acasă, căci suntem ca o familie. Poza de mai sus e făcută în locul din care scriu acum. Un nou acasă cu Julie, în apartamentul pe care l-am personalizat cu muuulte poze și amintiri. Iar ultimul acasă care mi-a apărut în viață nu are atribute locative, nici măcar pe aproape, la cât de mult ne plimbăm. Deja cu 4 acasă mă consider mai mult decât norocoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.