0

8&9 Texturi fashion

#texture


#texture for when nature meets the city and the indoors.

Texturile dau valoare unei poze. Poate fi vorba doar de o suprafață plană, cu model, precum marmura, pentru a face o fotografie cu o paletă de farduri să arate minimalist și plăcut ochiului. Aici am ales totuși o decorațiune în relief care mă fascinează, fiind vorba, de fapt, de cercuri cu mușchi. Ele dau un alt aer biroului, te mai scot din starea care îți e indusă de faptul că nu ai geamuri pe care să le deschizi, iar tot aerul este din conducte.

#fashion


#fashion is about feeling good whatever you wear. Make it pink or black, sparkly or not, the only thing that matter is to #likeyourself.

#fashion e un mod de exprimare. E modul în care poți să îți îmbraci personalitatea. E modul în care poți să arăți cât de mult you #likeyourself. Felul în care te simți în hainele pe care le porți determină cum ești văzută din exterior. În ultima vreme trec printr-un proces de reconstrucție a garderobei. Încerc să aleg haine puțin mai elegante, să îmi formez și eu un stil. Elegant, dar să rămân totuși la sneakerși. Sunt o plăcere vinovată de care nu vreau să scap. Ajung să îi pun și la fuste și rochii.

Ceea ce nu înțeleg e industria bogătașilor, acel un procent din populația lumii. Acei oameni care consideră că e normal să cumperi geaca de ski a unchiului supraponderal, care și-a luat-o doar pentru că era la reducere, nu că ar putea depune efortul fizic necesar pentru a face vreun sport de iarna, la prețul de 2.250 EUR. Puteți să vă distrați și voi pe site-uri din sfera Balenciaga. De banii ăștia plec în o lună în vacanță fără să îmi fac griji pentru buget. Dar banii au o valoare complet diferită în cele multe lumi paralele din această încercare de unificare într-una singură.

    

Un truc bun de zi cu zi: când te simți nașpa îmbracă-te frumos ca să îți dai un boost de încredere și să pășești zâmbitoare pe oriunde ai merge. Testat și merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.