0

Cine oferă un training pentru Google Maps?

Da, chiar am avea nevoie de unul. Ne-am plimbat mai mult decât am vrut cu autobuzul prin Cluj, dar măcar așa am învățat o parte de oraș. La pachet cu ghicitul de-a stânga-dreapta, au venit glume, povești și acum amintiri.

În prima zi am ratat stația unde trebuia să coborâm să ajungem la cămin și aceea a fost cea mai lungă stație de autobuz pe care am văzut-o. Am luat înapoi autobuzul și am mers încă vreo 15 minute pe jos, după ce că eram obosite de la o noapte pe tren și o zi activă la conferința Millenial Masterminds by ASER Akademics Cluj.

Până să găsim grădina botanică ne-a luat ceva și fiecare găsea alt drum pe Maps… Și pe acolo ne-am pierdut unii de alții de câteva ori. Mai târziu, în aceeași zi, am luat autobuzul de pe partea greșită, am mers o stație și pe urmă ne-am întors într-un loc de unde nu mai aveam ce să luăm să ne lase mai aproape și am mai mers minute bune pe jos. Noroc că nu ne-a prins furtuna. Atât ne mai lipsea. Între timp am căutat Shaorma Rosa pe câteva străduțe pustii și când am ajuns în fața ei nu o vedeam, plus o farmacie care să fie deschisă duminica pentru că am răgușit până când nu mai puteam vorbi.

Simțul orientării în spațiu ne-a părăsit din cauza oboselii, cel mai probabil, iar așa am ajuns să străbatem Clujul la picior.

Acest gen de momente sunt unele din cele mai frumoase amintiri, iar pentru asta, dragii mei, vă mulțumesc!

O parte din aventură, dar și alte faze drăguțe de prin Cluj, incluzând Mannequin Challenge, în primul episod de vlog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.