Cine scrie aici

Heei! 🙂

Eu sunt Valle (Valentina Nica, oficial), iar la 22 de ani îmi împart energia către pasiuni diverse.

Sunt Social Media Addict, prezentă mereu pe

Facebook personal, dar am și o pagină așa pentru prezență, acum că algoritmii te promovează doar pe bani

Instagram – încerc un pattern mai aerisit și drăguț pentru profil

Snapchat – valleee18 – nu mai pot modifica acest nume lălăit, din păcate

chiar și Twitter uneori.

 

Postez pe YouTube mai des decât aici și poate îți vor plăcea subiectele random despre care fac video-uri. Mă chinuie puțin talentul și la editare, așa că dacă apreciezi ceva din ce voi mai tot încerca să fac din perspectiva asta, știi deja de suita Abonare -> Like -> Share.

 

Un loc unde îmi concentrez mare parte din atenție de aproape 3 ani este ASER. Aici am învățat și transmit și eu mai departe despre Social Media, PR, Photo-Video, Copywriting și HR. Sunt mândră să coordonez o echipă de magicieni, împreună scriind vrăjile de pe www.aser.ro/blog.

 

Când am timp de pierdut sau nu neapărat, mă pierd printre diverse povești sau filosofii din cărți sau mai prind câte un episod de serial pe fugă. De regulă prin București, însă vara fug obligatoriu la mare măcar o dată, între festivalurile de muzică sau călătoriile prin țară sau din afara ei.

Iar ceea ce e mai puțin important pentru mine, e faptul că sunt studentă la ASE, facultatea de Relații Economice Internaționale. În prezent îmi pregătesc lucrarea de licență pe tema terorismului internațional.