0

Conferinţa Bloggle ASER

12472767_1078161168892106_5917880081361022967_n

Azi a început să se concretizeze munca echipei Bloggle prin conferința de deschidere Blogging: take it from here. Am avut super multe emoții cu toții și ne-am bucurat atunci când am văzut că se umplea sala.
 
 La pauză când eram alături de două colege aseriste și de Costin Cocioabă, el a scos camera și a zis să ne filmeze. Ne-a întrebat cu ce gânduri plecăm noi de la conferința asta și tot ce am putut să spun în acel moment a fost că azi o să mă reapuc de scris. Am o teamă teribilă de a vorbi în public pe care încerc să o înfrâng făcând exact asta. Mâinile îmi tremură din ce în ce mai tare și la fel și vocea, pe măsură de vorbesc, dar sunt sigură că în timp va dispărea asta de tot. Deja văd că progresez ușurel. Însă atunci când apare o cameră în peisaj îmi e și mai frică pentru că ceea ce spun știu că o să fie stocat acolo, nu e ca și cum vorbesc, iar oamenii uită repede dacă mi-a tremurat vocea sau m-am bâlbâit sau am spus vreo prostie :)) S-ar putea să apărem pe vlogul lui, uuuuu :))
 
 De la toți ceilalți invitați am învățat câte ceva și ce aș putea spune acum pe scurt că voi aplica este că mă voi apuca să scriu periodic pentru exercițiu și voi persevera. Nu știu ce am așteptat să mă determine să fac asta până acum, dar gata, va fi consemnat aici și nu pot să nu mă țin de promisiune :)) Îmi place să scriu, nu am încă o nișă bine stabilită, dar îmi voi da seama. Ceea ce e important acum e să exersez și să învăț cât mai multe de la oamenii care fac asta de mai mult timp. Și am descoperit cât de faini pot fi toți oamenii bloggingului. I’m simply in love with them!
 
 Vreau să le mulțumesc enorm celor care au vorbit azi (și nu numai) și m-au lăsat să iau puțin din experiența lor să mă ajute să cresc, pentru că au venit la un eveniment în mod voluntar pentru a-i inspira pe cei dornici și că muncesc din pasiune.
 
 Alex Negrea, Costin Cocioabă, Cristina Bazavan, Alex Ciucă, Gabriela Atanasov, Cristian Florea, Denisa Luntraru, Ariel Constantinof, Răzvan Pascu
 
 P.S. : echipă, suntem minunați <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.