0

Culori de la Pantone

Experiențele umane sunt filtrate în proporție de 80% de către ochi. Iar Huawei va profita de psihologia și emoția culorilor printr-un parteneriat cu institutul Pantone. Huawei va lansa la Mobile World Congress la finalul lunii acesteia noul P10. Teaserul nu arată smartphone-ul, însă promite o inovație prin „Change the way the world sees you„. Probabil va avea cameră duală, precum iPhone 7, deși au implementat asta și la modelul P9.

 

Bonus facts about Pantone:

PANTONE-Color-of-the-Year-2017-Greenery-15-0343-leaves-2732x2048-1200x900

Pantone anunță culoarea anului încă din 2000. Cea a lui 2017 este Greenery. „A refreshing and revitalizing shade, Greenery is symbolic of new beginnings.”

 

Pantone colaborează cu multe companii, printre care Tiffany’s și creatorii Minionilor:

tiffany-blue-adweek0922-2014

Tiffany’s are propria nuanță de la Pantone și este cea mai protejată culoare în branding.

 

Pantone-Minion-Yellow-MovieLogo

În colaborare cu Illumination Entertainment și Universal Partnerships & Licensing, s-a creat o nouă culoare Pantone, Pantone Minion Yellow. Este prima dată când o culoare este creată și denumită pentru un personaj. Au vrut să găsească nuanța exactă care să exprime energie, prietenie, iubire, căldură și joacă. Scopul este acela de a crea o identitate în jurul acestei nuanțe, ca o semnătură, prin care să asociezi imediat Minionii cu această culoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.