0

Cum să nu faci bani pe net – Vlog #4

Hei, hei!

Un nou episod de vlog și-a făcut apariția și aici învățăm cum să nu ne lăsăm păcăliți de ofertele miraculoase prin care ți se oferă bani de la oameni de pe internet.

Prima ofertă este pentru un lucru part-time, de acasă, însă oferta, chiar dacă este pe LinkedIn și ai spune că pe o platformă profesională de social media ar fi anunțuri de încredere, nu prezintă nimic concret. După ce am dat mail pentru mai multe detalii am primit un document de 22 de pagini plin de aberații care nu spuneau de fapt nimic. Nu știu în ce ar fi constat în continuare păcăleala pentru că domnul Cosmin WoW (World of Warcraft, ce nume de familie original), nu mi-a mai răspuns după ce i-am reproșat că are o poză făcută cu blițul în oglindă și pentru că i-am cerut să îmi spună în ce constă oferta, concret. O ofertă de muncă vine cu un job description clar, nu cu bălării înșirate în 22 de pagini.

A doua ofertă reprezintă promovare de produse și câștig procentual din vânzări, pentru produse anti-aging. Cum aș fi putut eu să recomand produse anti-aging la 21 de ani, nu știu. În plus, nu îmi place să fac vânzări. Deloc. Și să nu uităm de cantitățile uriașe de bani care ți se promit pentru videochat.

Este trist faptul că mulți se lasă păcăliți, entuziasmați de șansa de a face o căruță de bani fără efort. Dar cam ăsta e nivelul majorității cetățenilor din România so there’s nothing to do.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.