0

Facebook live around the world

Untitled

Live-urile sunt o nebunie la nivel global. Doar intrați pe www.facebook.com/livemap și puteți să vedeți Facebook Live around the world. Eu sunt fascinată de diversitatea pe care am găsit-o și am pus mai jos câteva exemple, cu vizualizările aferente:

România :

Belgia : un român care asculta manele și pocnea din degete (7 vizualizări)

Anglia : un curs (127), liceeni care se înregistrau în timpul orei (3)

Franța : un fel de slujbă budhistă o.O (1), degustare de vin (28)

Thailanda : cea mai mare concentrație de live-uri : Bangok o tipa care se filma când mânca (189), o tipa învelită într-o pătură cu minioni care încerca să danseze (2)

Australia : unii jucând baschet (2). Eu mă așteptam să văd un koala… 🙁

SUA : știrile din punctul de vedere al prezentatorului (100), un radio în direct în spaniolă,  I guess (21),  un barman (3)

Suedia : un tip pe bicicleta (3)

Din ce am mai observat urmărind harta asta pot să spun că radiourile se promovează mult prin toată lumea cu ajutorul live-urilor și că toți se cred interesanți acum că au opțiunea de facebook live

Facebook live around the world îți oferă posibilitatea să auzi cum sună alte limbi, cum arată oamenii din alte țări și ce fac ei de fapt, în timp real.

Iar premiul pentru cel mai original live merge în : Taiwan! unde am văzut o competiție în scaune de birou cu rotile, cu spatele… (13k viewers…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.