0

Facebook live

phoneaddiction_by_visaga-d9o4src

Facebook live este un fenomen care aparent prinde foarte repede și îi înnebunește pe mulți. Dacă până acum nu era suficient că multe persoane își trăiesc viața pentru facebook, acum vor putea să o facă live. Cum spunea și Tudor Chirilă la #masterclasspesteașteptări din cadrul Școala Flanco:

„Nu înțeleg de foarte multe ori apetența pentru a exhiba totul care ni se și vinde. Ba aproape este considerată normalitate. Să aduci totul din viața ta și să pui acolo pe facebook. Și sigur că lumea este interesată de chestia asta, dar foarte puțin. O consumă, e maculatură, e pulp fiction. Și oamenii vor din ce în ce mai mult. Devine ca un drog. După orice consum… e ca un orgasm, vine o cădere. Și-atunci vrei să umpli acel gol cu ceva. Și-l mai umpli cu o poză și te mai exhibi o dată, și încă o dată. Și încă o data… Până unde?! Până la momentul în care realizezi că, de fapt, tu nu mai trăiești pentru tine, trăiești pentru alții. Și trăiești pentru a-i alimenta pe alții.”

Și cu asta s-a spus tot. Dacă vii la o prezentare/ un curs/ orice nu ești de la televiziune ca să transmiți pe facebook live tot ce vezi acolo. Plus că mi se pare extrem de incomod să stai cu telefonul în mână filmând pentru vreo oră, două… 

Iar dacă tot vorbeam de Tudor Chirilă, el transmite live de la concerte sau de la repetiții, ceea ce reprezintă un inside bine-venit pentru fani. La fel și în cazul lui George care a arătat câteva secvențe din culisele Te cunosc de undeva, când artiștii erau machiați.

Un alt mod util în care e folosit facebook live e în cazul lui Alex Negrea. El face zilnic live-uri, cu diferiți invitați, despre marketing online, social media și altele din sfera asta. Îmi place să mă uit la ele și le recomand pentru că nu ai multe surse din care să afli despre subiectele pe care le propune și să pui întrebări în timp real celor care sunt invitați la ”emisiunea Negrea” :))

Stay tuned. Următorul articol e despre ce fac oamenii din restul lumii cu Facebook live. 

 

 

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.