0

Facultate și mai ce?

 

Vineri am fost la liceu (C.N. „Al. I. Cuza” Ploiești) alături de 3 prietene pentru a mai vedea câțiva profesori. Și așa am ajuns la o clasă de a 11-a, Științe Sociale, să le povestim despre facultățile noastre ca să îi ajutăm pe ei să se orienteze.

Eu nu am știut mult timp ce vreau să fac și am ajuns la ASE mai degrabă din lipsă de alte variante, iar specializarea am ales-o datorită faptului că studiam două limbi străine și mi se păreau interesante materiile. Nu regret alegerea pentru că programul îmi permite să am ce alte activități vreau eu. Nu regret nici din alt motiv și acela se numește ASER. Eu dacă nu găseam asociația asta studențească, în care să descopăr toți oamenii aceștia faini, m-aș fi plictisit teribil anul acesta. Împreună ne dezvoltăm atât din punct de vedere profesional, cât și personal, în timp ce oferim și altor studenți oportunități prin intermediul proiectelor pe care le organizăm.

Do something that makes you stand out from the crowd

Deci care a fost principalul lucru despre care le-am vorbit? Atunci când ajung în București sau orice alt oraș, în măsura în care le permite timpul liber lăsat de facultate, să se implice și în altceva. Fie voluntariat la o asociație studențească (sunt atât de multe încât nu ai avea cum să nu găsești una care să ți se potrivească), fie voluntariat pentru o cauză, fie că te angajezi. Ideea e să nu stai degeaba și să îți dai seama că după un an ai făcut de fapt… nimic.

Cele mai bune și importante experiențe din viața ta se vor petrece în afara facultății 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.