0

Îndrăznește să faci o schimbare! Beauty & Wellness

Pentru o frumusețe veritabilă consider că este imperios necesar să strălucești din interior! Asta înseamnă să te simți bine în propriul corp, căci până nu ești tu mulțumită de ceea ce vezi în oglindă poate să îți spună oricine că ești frumoasă, superbă, drăguță… până nu crezi tu asta, toate complimentele nu au niciun efect. Fiecare dintre noi are ceva ce nu îi place atât de mult la propriul corp. Lucruri care de multe ori nu sunt observate de ceilalți. Suntem cei mai exigenți evaluatori ai corpului nostru. Însă frumusețea constă în exact acele lucruri care te fac pe tine diferită de toate celelalte. Din cauza modelelor impuse de atâția ani, cum trebuie să fim toate slabe, înalte, voluptoase, cu buze mari, ten fără imperfecțiuni, machiate până nu ne mai recunoaștem… noi ne simțim într-o măsură sau alta că nu ne încadrăm și astfel, încercăm să ne apropiem de aceste valori superficiale. Ne concentrăm atât de mult pe cât de bine arată modelele (care mie mi se par exagerat de slabe și chinuite), nu vedem că de fapt în jurul nostru, pe stradă, nu umblă numai manechine, ci fete și femei de toate felurile. Asta e realitatea! Fiecare este frumoasă în felul ei, iar dacă și ea se simte frumoasă o poți vedea din felul în care zâmbește, din privirea și atitudinea ei. Până și cei de la Mattel-Barbie au creat 3 modele noi de păpuși : înaltă, scundă și ”curvy”. Au adăugat diferite nuanțe ale pielii, culori de ochi diferite și numeroase coafuri, toate pentru a elimina modelul cu care copiii se confruntă de mici și le marchează felul de a vedea lumea.

CZzsCGfUYAAGfLR.jpg large

 

Pentru că de multe ori nu e suficient să ne simțim frumoase fix cu ceea ce ne-a lăsat mama natură, apelăm la servicii de înfrumusețare care să ne ajute să ne dea un bonus de încredere. Sau doar pentru că vrem o schimbare. Eu am vrut asta acum câțiva ani, iar temătoare mi-am făcut mai întâi șuvițe, iar la următoarea vizită la salon, m-am vopsit complet. Roșcatul a însemnat pentru mine îndrăzneală, schimbare, ceva care m-a făcut să mă plac mai mult. Vorbeam cu Julie că dacă ar fi fost după noi, până acum am fi încercat toate culorile posibile, dar nu ne permite părul. Dacă am fi fost blonde era genial, dar în momentul în care l-am decolora pe al nostru am avea noroc dacă ne-ar mai rămâne păr în cap. Totuși nu sunt blondă ca să experimenteze nuanțele curcubeului, așa că am rămas la ceea ce mi se pare mie că îmi stă bine și mă avantajează. O să mă joc pe paleta de culori a roșului de-a lungul timpului, iar cine știe, dacă mă voi plictisi poate voi încerca și alte culori.

Este important să apelăm la servicii de încredere și calitative pentru a fi mulțumite de schimbările pe care le facem. Ne lăsăm pe mâna specialistelor pentru a avea parte de rezultatele care să ne facă mai fericite când ne privim. De aceea vă recomand serviciile oferite de Salon Juliette. Aici m-am vopsit ultima oară și 12718185_1042558899119000_7513008936575050388_nsunt foarte mulțumită de serviciu. Salonul este decorat cu bun gust, atmosfera este plăcută, iar fetele sunt profesioniste și amabile. Pentru că aceste momente în care ne aranjăm trebuie să fie și o pauză de la grijile cotidiene, ne relaxăm și ne lăsăm răsfățate. Masajul făcut în timp ce îmi spăla părul m-a făcut să îmi relaxez tot corpul, iar după tot tratamentul și mulțumită de rezultat, am ieșit zâmbind din salon și am avut o zi plăcută și productivă. La următoarea vizită aici o să apelez la un masaj profesionist, bine-meritat după sesiune. Mă bucur că am găsit acum un loc în București în care pot să apelez la toate serviciile de beauty & wellness.

Mai multe detalii aici :

http://www.salonjuliette.ro/

 

 

 

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.