1

La ce folosesc eu rețelele de socializare

Exista sute de rețele de socializare, însă printre cele mai populare se numără Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter. Fiecare dintre noi le folosește într-un anumit fel și după cum le găsim utilitatea. Uite la ce le folosesc eu:

Facebook – cred că mi-am făcut cont încă din perioada cu Hi5 (OMG! ce vremuri :))), dar nu l-am folosit decât atunci când am migrat cu toții spre Facebook. Acum eu îl văd ca pe o modalitate de a păstra legătura cu foarte multe persoane, iar uneori dă în pierdere de vreme :)) Pe lângă poze și comunicare, a devenit un instrument de formare a brandului personal și de promovare a blogului.

Instagram – de câteva săptămâni m-am hotărât să postez doar fotografii de peisaje și altele, lăsând lucrurile personale pentru Facebook. Unele poze sunt doar pentru Insta. (Îmi plăcea mai mult vechea iconiță)

Snapchat – pot să spun că îmi plac filtrele :)) am încercat faza cu Povestea, dar nu mă prinde să stau să pozez fiecare moment pentru asta. Nu e pentru mine. Mai postez din când în când și acolo, când mă apucă. (valleee18)

Youtube – muzică, tutoriale, urmărit de vloguri și asta (cred că am cedat după 5 minute…)

Twitter – și contul de aici îl am de mult timp, însă cum nu e prea popular la noi îl vizitez destul de rar. Cât timp nu am prietenii cu care să întrețin acel cont nu o să stau pe el. E sincronizat cu Facebook-ul și de asta am activitate pe el.

LinkedIn – e o rețea profesională și vă recomand să acordați timp creării CV-ului și aici. Mulți angajatori caută posibili angajați direct de aici, iar voi puteți să căutați și job-uri. Sunt două aplicații pentru telefon: LinkedIn, cea pentru rețea, iar LinkedIn Job Search, cea specializată pentru a-ți căuta de lucru.

Goodreads – o arhivă pentru cărțile citite, contorizez provocarea de a citit un anumit număr  minim de cărți anual, văd review-urile prietenilor.

Tumblr – m-a prins într-o perioadă și reblogăream la greu.

Skype – conferințe pentru jocuri, clar.

Pinterest – poze drăguțe pentru home decor, coafuri și idei pentru vopsit părul.

WhatsApp – mesaje, mesaje și iar mesaje.

WordPress – e pentru Publishing și e evident pentru ce îl folosesc. Folosesc și partea de Reader unde îmi place să descopăr și alte articole interesante de la cei pe care îi urmăresc.

Yahoo Messenger – a fost un boom al generației mele, dar care s-a stins rapid din cauza Facebook-ului. Merită menționat aici deoarece datorită lui am învățat cum să fac majoritatea emoticoanelor din taste :)) :> (DND – dau ignore; când ne puneam pe invizibil doar la anumite persoane; mult prea utilizatul BUZZ! și temele pentru fereastra de chat)

Cam pe astea le folosesc în mod curent sau le-am folosit. Voi pe care o folosiți cel mai des? Eu cred că Facebook pentru că folosesc mult și Messengerul de la el. Plus că majoritatea se învârt în jurul lui.

P.S.: În câteva zile urmează un articol cu multe poze din Thassos 😀

 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.