0

Ora pământului

EH-2015-banner-site-fara-txt-1

Sărbătorim Earth Hour de fiecare dată în ultima sâmbătă din luna martie, care este foarte aproape de echinocțiu, astfel încât toate orașele au parte de întuneric în intervalul 20.30 – 21.30.

Mesajul este același, peste tot: problemele cauzate de schimbările climatice și de extra-consum sunt atât de grave, actuale și complexe, încât este nevoie urgentă de acțiune, la nivel global. Iar vocea comună a milioane de pe tot globul ajunge chiar și în cele mai înalte foruri ale decidenților.

Ce putem face ca să luăm parte la această mișcare și să ajutăm planeta? Stinge lumina și oprește cât mai multe aparate electrice din casa ta! Dacă vei face asta completează aici : http://ora-pamantului.ro/implica-te/ și astfel se va putea cuantifica efectul pe care îl are această mișcare.

De prin 2009 când am auzit de Earth Hour la noi în țară am stins luminile din toată casa pentru o oră.

Anunțați-vă prietenii, distribuiți articolul, alte știri, puteți chiar să vă schimbați poza de profil ca să afle cât mai multe persoane de asta și să ia atitudine!

Anul trecut peste 170 de țări și teritorii și-au confirmat participarea, cu mai mult de 1200 landmarks și 40 de situri UNESCO au stins luminile pentru o oră.

Aici aveți câteva exemple ca să vă dați seama cât de mult înseamnă această simplă oră :

earthhourinfographic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.