0

Un loc cu pasiune

A fost odată ca niciodată o persoană care a îndrăznit să viseze. Să viseze la o comunitate care se află la un nou nivel, la oameni care să iubească oameni, fără să conteze diferențele dintre ei și că împreună pot să îi ajute și pe ceilalți. Alte persoane care poate nici nu realizează că au nevoie de un băț alb, dar care după nu mai au nevoie nici de ochelari.

Această persoană consideră că gândurile ei reprezintă doar un ideal, o utopie. Iar această persoană se află acolo și dincolo, pe acea bancă din parc sau la un birou de la etajul 10 al clădirii de la Victoriei, aleargă dimineața devreme sau tocmai ți-a acordat prioritate pe trecerea de pietoni. Aceste persoane nu realizează că gândurile lor nu sunt boboci solitari pe munte, ci se află în grădina castelului din regat. Sufletele speră, dar șovăie, până când o bătaie de vânt le șoptește că există un loc comun pe unde zboară aceleași idei. Trupurile pornesc entuziaste spre acel spațiu care promite ceea ce probabil mintea nu credea că o să găsească, dar sufletul avea speranța că e acolo undeva. Momentul în care trupuri, minți și suflete se întâlnesc reprezintă dovada ireproșabilă că visurile sunt realizabile. Acela este momentul în care un ideal este transformat în obiectiv, iar tot ceea ce rămâne de făcut este să se întocmească pașii pentru a ajunge la el. Tot ceea ce a fost nevoie reprezintă un loc cu o chemare, care să aibă scânteia ce ulterior a pornit incendiul de pasiune. Pasiune care a început să ardă negativitatea din jur, să aducă schimbarea și să facă loc ideilor ce clocoteau în mințile tuturor și speranțelor din suflete. Împreună a devenit un uzual, încrederea o certitudine, prietenia o siguranță. Zâmbetele au prins o culoare nouă, privirile o sclipire invidiată și uneori neînțeleasă. Obstacolele sunt doar provocări ce fac parcursul mai plăcut atunci când soluțiile sunt găsite împreună.

Suntem pe drum, iar harta noastră este în curs de scriere. Nu știm unde se termină traseul, dar suntem al naibii de siguri că tot parcursul va merita fiecare clipă aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.