0

Primul pas

Cel mai dificil este să începi, să faci primul pas pentru a realiza ceea ce îți propui. Acesta a fost și cazul meu în ceea ce privește acest blog. Îmi doresc de mult timp să îmi creez unul, dar nu am făcut niciun pas practic. Am început cu găsirea unui nume pentru el, nume ce mi-a venit pur și simplu într-o seară gândindu-mă la o metaforă potrivită. Ce v-a venit în gând când ați citit Pașaport pentru fericire? Aștept răspunsurile voastre în comentarii deoarece feedback-ul, în general, este foarte important pentru mine, orice părere fiind constructivă. O să vă spun la ce m-am gândit eu după ce citesc câteva opinii.

Am creat blogul acum o lună, dar abia acum am început prima mea postare. De ce? Eram reținută de ideea de content, pentru ca nu știam sigur ce să postez și pentru cine, cine m-ar citi și cui i-ar păsa. Am realizat că ceea ce contează e să postez ce îmi place mie, că doar acesta e motivul pentru care am creat blogul, așa că voi posta orice cred eu că este relevant. Și am mai fost motivată și de conferința #bloggingASER2015 care mi-a dat curaj să pornesc în această „aventură”.

Voi ce dorințe mai aveți ascunse și prăfuite prin podul visurilor? Faceți primul pas să îndepliniți măcar una! De asemenea, vă invit să le împărtășiți în comentarii dacă vreți. 🙂

0 Comments

  1. In sfârșit te-ai apucat! :* multa baftă!
    Și ca să-ți răspund la prima întrebare, m-am gândit că prin postările tale vom călători într o lume a visului, un loc fericit! Te pup!

  2. Super! Mă bucur mult că ai luat decizia asta si d-abia aștept să călătoresc alături de tine prin intermediul viitoarelor postări! Îmi place foarte mult titlul blogului,mai ales pentru că te duce cu gândul la o portiță către fericire. Fericirea ține de lucrurile mici!!!❤️
    Mult succes și aștept cu drag noi postări!😊😊

  3. Heeei, ce tare ca ai inceput! Felicitari!
    Eu cand am citit titlul prima data mi-am imaginat un pasaport foarte colorat si plin de calatorii.

  4. Foarte tare initiativa, o sa mai arunc un ochi pe aici daca te apuci serios de treaba. Acum, ca sa-ti raspund, dus la extrem, „pasaport pentru fericire” reprezinta drumul prin care alegi sa fii/sau nu fericit, cel putin asta imi trece prin minte acum. Keep up the good work!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.