0

Dacă Social Media ar dispărea

#IfSocialMediaDissapeared

N-aș mai face strategii pentru contul de Instagram și aș face albume de poze.

N-aș mai putea să trimit screenshot-uri celor mai bune prietene și aș fi nevoită să povestesc discuțiile.

N-aș mai putea comunica cu echipele cu care lucrez și ar exploda Inbox-ul.

N-aș mai avea cum să împărtășesc momente amuzante pe InstaStory și aș putea doar să le povestesc la următoarea întâlnire în oraș cu prietenii.

N-am mai avea grija dacă am uitat să punem ce cineva în check-in și peste un an ar trebui să ne aducem aminte din albumul cu poze cu cine am fost în excursie, în loc să ne apară la Memories pe Facebook.

N-aș mai afla dacă plouă, ninge sau dacă a fost cutremur și va trebui să mă uit pe fereastră singură sau să primesc un telefon prin care să fiu anunțată de cutremur, pentru că de cele mai multe ori sunt nesimțită cu privire la ele.

N-aș mai afla de toate evenimentele din București și m-aș abona la mai multe newsletters ca să țin pasul.

N-aș mai primi informații despre subiectele mele de interes de la prieteni, bloggeri, persoane cu expertiză din Newsfeed și m-aș abona la și mai multe surse, aș urmări direct mai multe site-uri.

N-aș mai sta toată ziua pe chat și chiar aș folosi acele minute și SMS-uri nelimitate.

N-aș fi descoperit bloggingul și vloggingul și poate că aș fi scris mai mult pe hârtie și nu m-aș fi autodepășit prin provocările pe care mi le impun prin intermediul lor.

 

Social Media e pentru mine și pasiunie și job, pe lângă ce înseamnă în esență, ca unealtă de socializare cu prietenii. Dacă nu ar mai exista Social Media aș abuza de mail (ceea ce n-ar fi un lucru rău pentru că mă organizez bine pe Gmail) și aș avea mai mult timp pentru offline.

#IfSocialMediaDissapeared

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.