0

Suntem poveste

Trăim înconjurați de povești. Trăim una și vedem și mai multe.

OAYXJ60.jpg

Am pus întrebarea: „Pe tine ce te pasionează?” și bineînțeles că a trebuit să răspund la rândul meu. Îmi plac multe lucruri și fac la fel de multe, insă pasiunea e ceva mai mult. E vorba de intensitatea entuziasmului pentru acel lucru pe care îl faci. Un cuvânt care ar îngloba toate acestea pentru mine ar fi Poveștile.
Trăiesc o poveste minunată, prețuiesc fiecare clipă și pun pasiune în tot ceea ce fac. Vreau să am o poveste cât mai frumoasă și pană acum îmi iese asta.
Iubesc oamenii și poveștile lor. Fie că le trăiesc alături de ei, având mulți prieteni minunați care își împărtășesc poveștile cu mine și mă lasă să fac parte din ele.
Fie că le observ la ei și la toți ceilalți din jur. Înainte să judec mă gândesc că nu îi știu povestea, nu știu prin ce trece și că nu e dreptul meu să îi pun o etichetă doar pe baza unei acțiuni.
Iubesc să citesc povești. Să trăiesc mai multe vieți prin intermediul cărtilor și să simț ceea ce simț și acele personaje. Mi-aș dori să am încă o viață în care doar să citesc.
Și mai iubesc să scriu povești. Nu în stilul de scris povești ca în cărți, dar să scriu câte o poveste despre ceea ce mi se intamplă, ceea ce cred, ceea ce văd, ceea ce simt. Și îmi place să împărtășesc aceste povești.
Iar toate aceste povești mă construiesc și nu există limită de saturație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.