1

Surse de încredere în sine

Hai să vorbim despre încredere. Cea în sine, căci abia după poți avea și în ceilalți și în tot ceea ce faci zi de zi. Te trezești și te uiți în oglindă? Care e primul tău gând? Înainte să te grăbești să îți pui machiajul pentru că ți se pare că arăți nedemn de a ieși așa pe stradă, admiră-te puțin mai mult. Gândește-te la ceva ce te face fericită și zâmbește. Observă cum toată fața ți se luminează, cum ochii sunt mai calzi. Acum, poți continua cu machiajul ca să îți sporești încrederea, așa cum faci de obicei, însă nu uita că ești frumoasă oricum.

Încrederea nu ține doar de machiaj, iar complexitatea machiajului nu e invers proporțională cu mărimea încrederii. Totul ține de cât de bine te simți în pielea ta.

Cum mi-am construit încrederea în sine? Nu singură, ci cu ajutorul celor din jurul meu. Am să spun mereu cât de norocoasă mă consider să am alături o familie iubitoare și mulți prieteni buni. Am crescut cu deviza

„Dacă vrei, poți,” – tati, înțelept și filosof contemporan pentru fetele sale

care m-a motivat să îndeplinesc ceea ce îmi propun; cu o mamă și o bunică ce mă ascultau și mă sfătuiau de fiecare dată, fără să mă certe; cu o soră care m-a învățat să fiu puternică pentru ea; cu prietene și prieteni buni în care am putut să mă încred și care mi-au oferit toată iubirea lor la schimb, care m-au susținut să trec peste orice obstacol. Iar acum, prin magia iubirii, am prins și mai mult curaj să fiu eu, cu din ce în ce mai puține temeri.

Pentru mine, familia, prietenii și iubirea, sunt cei trei factori fără de care nu aș putea să afirm că da, am încredere în mine, am încredere că pot să fac tot ce vreau. Iar ca să mă bucur la maxim de ceea ce realizez, am nevoie ca ei să îmi fie aproape. Ei sunt motivația mea și vor fi mereu.

#LikeYourself by Nivea e motivul pentru care am reflectat la sursele de încredere pe care le am. Încrederea în sine e elementul definitoriu în succesul unei femei, iar fiecare dintre noi e responsabilă să insufle această stare și prietenelor ei.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.