1

Teambuilding înstelat

Building the strongest foundation for our team.

Despre ce poate fi vorba într-un teambuilding? Unul ASER-ist este despre stele, stele care își intensifică strălucirea împreună și își dăruiesc lumina. Fiecare dintre noi este o stea, una care își caută constelația alături de care să facă magie. Eu mi-am găsit locul în constelația ASER, alături de oameni cu aceleași valori, oameni care mi-au devenit prieteni de suflet. Facem totul cu pasiune și ne susținem. Nu alergăm orbește după rezultate, ci ne bucurăm de fiecare moment de pe acest drum.  

Îmbrățișările sunt cele care îmi dau energie și dorința de a mă implică și mai mult. Ele sunt sursa mea de fericire și prin ele se transmite mulțumirea de a fi acolo unul pentru celălalt. Uneori nu e nevoie de cuvinte ca să transmiți cât de mult înseamnă un prieten pentru tine. Tot ce trebuie să faci e să privești zâmbetul din ochii lui și apoi să vă uniți sufletele cu o îmbrățișare. Este un dar atât de simplu, dar care valorează mai mult decât pot exprima în cuvinte. This is my kind of high!  

Să știi că ceea ce faci contează pentru oamenii din jurul tău este un sentiment covârșitor și mi se pare un vis. Astfel de momente îmi dau puterea să continui să dau totul.  

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.