0

Top 10 seriale

colaj seriale

Hey, guys! Am cam rămas în pană de seriale așa că m-am gândit să vă propun un schimb. Eu vă fac un top 10 al preferatelor mele și voi îmi dați câteva idei aici în comentarii, ce ziceți?    🙂

 1. Lie to me – e în top pentru că dacă nu l-ați văzut e necesar să o faceți! L-am văzut de 2 ori până acum și cred că am să mă mai uit acum încă o dată la el. Vrei să cunoști mai bine oamenii? Să știi când pun ceva la cale, când mint sau ce spune limbajul corpului lor? Acest serial este un must see. A fost interzisă continuarea deoarece dezvăluiau prea multe. Are 3 sezoane.

2. How I met your mother – cea mai bună comedie. Mi-a făcut anul în care învățam pentru BAC mai plăcut doar pentru că ajungeam seara acasă și mă uitam la cel puțin un episod care mă făcea să râd. O să îndrăgiți acest grup de prieteni în cele peste 200 de episoade.

3. White Collar – Ne oferă șansa de a descoperi FBI-ul și în același timp mintea unui escroc. Însă nu un escroc oarecare, ci unul genial care se ocupa în special cu arta. Ultimul episod a fost impresionant, neașteptat și emoționant.

4. Suits – Cât de dură este lumea avocaților? E nevoie de oameni inteligenți care nu cunosc doar legea, ci cunosc și oamenii, cum să îi manipuleze să obțină ceea ce vor de la ei. Firma are parte de suișuri și coborâșuri, iar acum aștept și eu să văd cum vor gestiona ultima problemă în care au intrat.

a3d142aa76fca7f1acf39b00464018b3

5. Scorpion  – Echipa Scorpion este formată din 4 genii, o fată normală care le traducea lumea și un agent care le oferă misiunile. Ei rezolvă situații care pun în pericol întreaga omenire.  E abia la sezonul 2 dacă vreți să ajungeți la zi cu el.

6. Castle – Dacă ești pasionat de psihologia crimei acesta este serialul potrivit pentru tine. Richard Castle, scriitor care își caută inspirația și se îndrăgostește de detectiv Kate Beckett. Împreună rezolvă misterele crimelor din New York.

Următoarele două mi-au fost recomandate și au meritat. Au doar 10 episoade și vă las pe voi să le descoperiți :

7. Secrets and lies

8. Wayward Pines

Ultimele două sunt de fete 😀

9. Gossip Girl – L-am văzut la zi de la sezonul 3. La un moment dat devenise mai plictisitor, dar a fost interesant și ultimul episod a încununat emoționant toată acțiunea de până atunci.

10. Pretty Little Liars – mă uit la el împreună cu prietenele mele și așteptăm să vedem cum o să o scoată la capăt. 1000 de întorsături cam trase de păr, dar încă ne menține curioase. Oare cum o să se termine? Dacă se mai termina… pare viitorul Tânăr și neliniștit.

0 Comments

 1. 1. Gossip Girl. L-am văzut de trei ori. Cred că urmează şi a patra.
  2. Lie to me
  3. Pretty Little Liars
  4. The O.C.
  5. 90210
  6. Heroes
  7. The Vampir Diaries
  8. The Originals
  9. Supernatural
  9. Foarte multe începute, încă neterminate: Criminal Minds, NCIS, CSI, Teen Wolf, The Carrie Diaries, Sex And The City..şi lista continuă.
  Momentan mă uit la The Secret Life Of An American Teenager. Pare interesant.
  Îmi place lista ta şi descrierile sunt destul de bune. Eram în dubii dacă să încep câteva dintre serialele menţionate de tine. Acum sigur mă voi uita ^_^

 2. 1)Person of interest
  2)Blacklist
  3)Mr. Robot
  4)Sons of anarchy
  5)Breaking bad
  6)The walking dead
  7)Vikings
  8)Fringe
  9)Dexter
  10)Hannibal

 3. Incearca si Prison break(a fost primul meu serial si a ramas primul). Power,Game of thrones,Empire,Daredevil,The Blacklist. Uita-te la trailer si vezi care cum iti plac. Vizionare placuta! :*

 4. Din păcate nu m-am uitat la prea multe seriale, dar am un mic top:
  1. Dr. HOUSE-pe care l-am adorat
  2.Pretty Little Liars
  3.Supernatural
  4.Ghost Whisperer
  5.The Client List
  6. Baby Daddy
  7. Lie to me ( nu l-am terminat, dar mi-aș dori)
  8.Chuck
  9.New Girl

  în schimb ți-aș putea recomanda foarte multe seriale faine.. dar coreene. ^_^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.