0

Top 100 DJ 2017 – DJ Mag

Top 100 DJ în lume 2017

DJ Mag a dezvăluit aseară topul celor mai buni 100 DJ din lume. Live de la Amsterdam Music Festival.

Aseară am stat trează până la 2 pentru a vedea cum va arăta Top 100 DJ pentru anul acesta. Abia vara asta, odată cu Untold, am început să aflu mai multe despre lumea muzicii electronice. După festival am făcut și un vlog cu impresii și topul DJ-ilor preferați de acolo. Prin urmare, nu pot să îmi dau cu părerea decât despre cei care au fost la festival și alți câțiva pe care îi mai ascult.

Am pus câte o melodie pe numele fiecăruia.

Primele 5 locuri sunt ocupate de aceiași DJ, cu doar un switch între locurile 3 și 4. Sunt câteva urcări îndrăznețe în top, dar sunt și câțiva dezamăgiți care au alunecat printre locuri.

  1. Martin Garrix – Pentru al doilea an consecutiv e în fruntea clasamentului. Merită să fie aici pentru că, așa cum spunea o persoană din echipa lui, majoritatea pieselor din seturile lui sunt personale. A avut multe colaborări cu artiști cunoscuți și a avut numele pe numeroase hituri din acest an, iar la Untold a făcut un show de senzație. Chiar dacă ploua, muzica a făcut ca asta să nu conteze și să ne distrăm și dansăm tot timpul cât a fost pe scenă.

2. Dimitri Vegas & Like Mike – Au pus Complicated la festival înainte să fie lansată și abia așteptam să apară oficial pentru că îmi fredona în cap după acea seară. Am trăit unele din cele mai tari momente când au făcut cam toate mișcările de crowd control care se puteau. Sper să facă un video cu chestia asta.

3. Armin van Buuren – Am avut așteptări mari la Untold, știind cum cu un an în urmă a stat peste 5 ore și cum prietenii care fuseseră au spus ce emoții au trăit atunci. Accesul pe stadion se închisese încă de la predecesorul lui, Marshmello, pentru că era deja mult prea multă lume acolo. Însă nu a fost așa cum ne-am imaginat, nu m-a prins trance-ul și nici pe ei, așa că am stat puțin, am ieșit să ne mai plimbăm și am revenit cu speranța că o să fie mai mișto. Nu a fost ceea ce ne așteptam și cel mai mult ne-am distrat când am imitat pastilații de pe acolo.

4. Hardwell

5. Tiesto – Nu l-am văzut la Neversea, dar i-am ascultat setul de la Tomorrowland. Acum sper că o să vină și la vară la unul din festivalurile de la noi.

6. The Chainsmokers – Something Just Like This a fost în majoritatea seturilor la festival.

7. David Guetta

8. Afrojack – Pe lângă muzică senzațională, a avut un show de lumini care m-a cucerit la Untold!

9. Steve Aoki – Am dansat în ploaie până dimineața la Untold. Those feelings are gold!

10. Marshmello

11. Don Diablo

12. KSHMR

15. Calvin Harris – Fredonez și piesa asta de ceva timp – Don’t be afraid to catch feels.

16. Skrillex

17. Alan Walker – A urcat 38 de poziții și a fost surpriza de la Untold. A avut cea mai mare evoluție în clasament. Mă aștept să evolueze din ce în ce mai mult.

18. R3HAB

21. Axwell & Ingrosso – More Than You Know, una dintre cele mai populare melodii de la festival.

23. DJ Snake – Ascult pe repeat de câteva zile A Different Way!

24. Kygo

25. Diplo

26. Lost Frequencies

28. Avicii

29. Zedd

45. Major Lazer

46. Tujamo – a fost unul dintre cei mai buni DJ de la Untold! Am pus setul lui pe nume. Am dansat cu cea mai mare energie până dimineața! Voiam să plecăm, dar muzica era atât de bună încât nu ne lăsa să părăsim stadionul. A urcat 32 de poziții în clasament, impresionant și binemeritat!

61. Dannic – este feblețea mea și anul acesta a urcat 9 trepte ca să ajungă pe locul 61 în top! El deține Fonk Recordings, o casă de discuri în plină dezvoltare, iar el susține tinerii DJ aspiranți prin intermediul ei. Ascult săptămânal un episod de câte o oră din Fonk Radio, mix de groovy, funky, big room și energetic house music.

86. Dillon Francis – este pe locul 86, ceea ce e surprinzător pentru mine. Poate nu a fost un an bun pentru el, ca producție. Văd pe canalul lui de YouTube mai mult remixuri. Btw, iubesc remixul lui de la Mi Gente. Pentru o porție de demență și amuzament, urmărește-l pe Instagram sau Snapchat. E adorabil de nebun.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.