0

Vise neînțelese

image

       Am impresia că aseară am visat toată noaptea și m-am trezit obosită. Deși se spune că visăm 2 ore pe noapte, mie acum mi se pare ca am visat tot somnul. Chiar dacă nu vă aduceți aminte, ați visat. Nu îmi mai aduc aminte tot pentru că atunci când sună alarma, de obicei uit peste 90% din vis. În diminețile  (sau după-amiezile) când mă trezesc singură, fără influența vreunui factor extern, îmi aduc aminte mult mai bine visele.
       Se făcea ca eram într-o zonă cu multe case în pantă, într-o casă veche, cu etaj și modernizată doar în interior, dar foarte puțin mobilat. Aici eram cu mai multe persoane  (îmi aduc mai greu aminte fețele din vis) și era o atmosferă agitată. Dintr-o dată o persoană din cameră ne atenționează să ne acoperim ochii și în secunda doi apar pe podea zeci pătrățele mici și luminoase a căror intensitate creștea ușor ușor, până când au explodat și au emanat o lumină orbitoare. Eu reușisem să-mi acopăr ochii cu mâna și simt cum sunt trasă de cineva afară din cameră, iar toate persoanele din clădire se îngrămădeau către ieșire. Ieșim și alergăm pe străduțele înguste și întortocheate până când ajungem pe o plajă micuță plină de tineri care petrec și reușim să ne pierdem în mulțime. *lapsus* Ajungem într-un lift, coborâm la subsolul unei clădiri și începe să sune alarma de incendiu care s-a dovedit a fi alarma telefonului care m-a trezit din somn. Un vis ciudat și fără sens. Altă dată am visat că eram spion și eram într-o misiune în China, în jurul unor temple. Am visat cu vreo lună înainte de bacalaureat și ce pică la examen :)) Cel mai probabil s-a nimerit pentru că Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război a fost preferata mea.

       Voi ce vise ciudate ați avut? Care este cel mai neobișnuit dintre toate? Aștept răspunsurile în comentarii 🙂

Grammar in a nutshell : vise – cele pe care le visezi noaptea
                                           visuri – aspirații, dorințe etc

0 Comments

  1. Pana la 10 ani visam o fantoma care aparea dupa orice colt si intra in mine si ma trezeam. In ultimul vis cu ea a fost pe o barca si am plecat in cautarea ei sa ma trezesc si nu era nicaieri decat dupa o usa . xD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.