2

Webstock 2017 cu domeniu

 

Bohoteric la Webstock 2017

A mai trecut un an… și ajung iar la Webstock, cea mai mare conferință de Social Media din România. Anul trecut am promis că următoarea ediție mă va prinde cu domeniu propriu și iată că acum scriu pe www.bohoteric.ro.

Acum nu pot spune că mă consider un blogger adevărat pentru că nu scriu constant și mai am muuuulte de învățat, dar pas cu pas o să reușesc să dezvolt și acest blog. Iar unul din acești pași este reprezentat de participarea la Webstock. Vor fi micro-conferințe care vor aborda aceste teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing. Aș vrea să pot fi la toate în același timp, însă ele vor fi transmise live și păstrate pe site, așa că voi putea recupera acasă. La prima conferință am fost surprinsă să îl văd pe listă pe Marius Manole. Îl admir ca actor și vreau să îl cunosc și ca om cu această ocazie. Mai e prezent și Matei Dima, care pune în practică din ce în ce mai multe proiecte în mediul online. Poate va spune câteva idei despre ce rezultate au acestea. Atenția mi-a fost atrasă în mod special de Track A, sesiunea de Influencer Marketing. Pe Dragoș Stanca îl cunosc pentru ICEEfest, iar pe Alina Cinciulescu am avut ocazia să o întâlnesc în contextul ASER când ea lucra la Avon. A doua sesiune e despre Blogging și cel pe care îl aștept este Mariciu. Big up pentru daily vlog!

După acest maraton, urmează Gala Webstock Awards pe care am ratat-o anul trecut. Nu știu dacă voi mai avea suficientă energie și pentru party, dar sper să pot ajunge și acolo. Nu de alta, dar mai am o petrecere cu o seară înainte.

 

Poți vedea pe www.webstock.ro speakerii care vor fi prezenți pe scenele evenimentului și pe InstaStory-urile mele cele mai cool detalii, care nu vor apărea pe camerele de filmat. Follow: valle.bohoteric pentru povești de la Webstock 2017!

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.