2

Webstock aniversar – 10 ani

Pentru mine va fi al 3-lea an de participare, însă Webstock celebrează 10 ani de a fi cel mai mare eveniment de social media din România. O ediție aniversară nu poate însemna decât că ne pregătesc și mai multe surprize, iar creativitatea sponsorilor va fi pusă la încercare.

Webstock înseamnă motivație pentru mine. În primul an, pe badge, sub numele meu, scria www.pasaportpentrufericire.wordpress.com. Pe lângă faptul că era un nume prea lung și nu dădea bine pe eticheta aceea, mi-am dat seama că e momentul pentru un upgrade, așa că am promis ca la următorul Webstock să mă mut pe propriul domeniu. Așa a luat naștere subsemnatul www.bohoteric.ro, nume cu care am și defilat la cel de-al doilea eveniment la care am participat. Ca să fim profi până la capăt, alături de Larisa Bălan, ne-am făcut și cărți de vizită chiar. Le-ar trebui un upgrade și lor anul acesta.

Încă mai poți cere acreditare la link-ul următor: http://www.2018.webstock.ro/participare.php#top și ne putem vedea pe acolo. Dacă nu ai mai fost până acum, vei rata să îi vezi și să îi asculți live pe cei mai buni specialiști din domeniu. Mie îmi pare rău că nu ma pot tripla ca persoană și să văd toate sesiunile care se desfășoară în paralel. Din fericire, ele sunt transmise și live și pot fi urmărite ulterior. Dacă ai mai fost, știi deja că e mandatory să fii prezent ca să îți faci update-ul anual de informații și trenduri în social media. De asemenea, dacă ai un proiect cool în online dă un check pe categoriile ce vor fi premiate la Webstock Awards și poate te vei afla printre cei de pe podium.

 

Uite cu ce am plecat de la ediția de anul trecut (la propriu, în mâini, dar mai ales în minte). Las aici vlogul, featuring Larisa Bălan:

See ya’ there!

2 Comments

    • Mulțumesc, Ciprian! Vorbim la eveniment, aștept un semn 🙂 Să plouă cu inspirație la tine pe blog ^.^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.